He jij! Leuk dat je de website van Kiekuseve fotografie bezoekt. Bevalt mijn stijl? Neem dan contact met me op!
Een gezin poseert voor een foto op het spoor
TIJD VOOR EEN LEUKE FOTO OP LOCATIE, IK HEB ER ZIN IN. JIJ OOK?

FAMILIE FOTOSHOOT

Foto laten maken als cadeau of foto aan de muur? 

Samen een bijzonder moment vieren door dierbare herinneringen met elkaar te delen. Een familie fotoshoot is een uniek moment om een mooie herinnering vast te leggen. Als familiefotograaf op locatie neem ik graag de tijd om mooie familiefoto’s vast te leggen. Ook meerdere families mogelijk. 


 FOTOSHOOT MET KINDEREN

Fotoshoot alleen met je kind of kinderen? 

Wat is er nu leuker dan het fotograferen van kinderen. Kinderen zijn zo puur en zo onbegrensd.  Een kinderfotoreportage moet eerst en vooral leuk zijn. Voor mij moeten kinderen voor 100% zichzelf kunnen zijn. Deze unieke momenten leg ik graag vast met mijn camera. Meer info? Laat van je horen, ik sta je graag te woord.


ZWANGERSCHAP SHOOT

Een mooie herinnering gewild aan je zwangerschap? 

Zwangerschapsfotografie is dan een mooie manier om altijd terug te kunnen kijken op deze bijzondere periode in jouw leven. Hannie stelt jou op je gemak tijdens de shoot door het geven van aanwijzingen voor het poseren, zodat je kan genieten van de zwangerschap fotoshoot. Het voornaamste is dat je jezelf blijft! Dit zorgt vaak ook voor mooiere foto’s, omdat deze ontspannen sfeer terug is te zien in je houding en gezichtsuitdrukkingen.


PORTRET FOTOGRAFIE

Social media of foto afdruk?

De portretfoto's van Kiekuseve zijn puur en meer dan een mooi plaatje. Voordat we gaan fotograferen wordt er vooraf besproken waarvoor de foto gebruikt gaat worden. Moederdag  is bijvoorbeeld een mooi moment om je moeder te verrassen met een foto van jezelf of zowel broer en zus.  Bij Kiekuseve krijg je standaard foto's aangeleverd in lage- en hoge resolutie. Een portret foto is heel persoonlijk, dat is de reden dat ik graag van te voren je wensen bespreek.


Familie shoot met meerdere gezinnen op het strand
Fotoshoot kinderen op locatie Pollenhof
Zwangerschapshoot op het strand
Jongentje van vier maanden liggend op een deken

                                                          

Wil je meer foto's bekijken, bezoek dan mijn pagina portfolio op deze site.