He jij! Leuk dat je de website van Kiekuseve fotografie bezoekt. Bevalt mijn stijl? Neem dan contact met me op!
Dorpsrand 's-Gravenpolder

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Hannie, fotograaf met oog voor detail en de persoon achter Kiekuseve fotografie.

Ik ben geboren in Tholen. Sinds 2000 woon ik in het Zeeuwse 's-Gravenpolder op het Zeeuwse eiland Zuid-Beveland waar ik enorm kan genieten van de rust en de omgeving.

Mijn foto's zijn kleurrijk en vrolijk. Ik hou ervan om mensen, dieren, bloemen en landschappen op mijn eigen manier weer te geven. Ik fotografeer hoofdzakelijk op locatie met natuurlijk licht, voor mij is dat het mooiste resultaat. Een andere reden is dat ik geen gebruik maak van een foto studio. Ik laat me graag inspireren door alles om me heen en ben altijd op zoek naar details. 

Als je door mijn website bladert zie je dat ik regelmatig vraag krijg voor een fotoshoot, voornamelijk zijn dit vrienden, kennissen en familie. Mijn bedoeling is om opdrachten binnen te halen en ga mijn best doen om dit te realiseren. Ik zou heel blij zijn als mijn foto's en recensies voor jou voldoende zijn om met mij contact opnemen. 

De diploma's beroepsfotograaf en webdesigner zijn in mijn bezit. Regelmatig volg ik online cursussen, zoals Photoshop en Adobe Lightroom. Mijn camera is de Nikon Z6 met een aantal objectieven, passend bij het onderwerp dat er gefotografeerd gaat worden.

In mijn vrije tijd verzorg ik, als vrijwilliger, de foto voor de voorpagina van het krantje “Het 's-Gravenpoldertje”. Dit krantje wordt 4 maal per jaar uitgebracht met als thema de jaargetijden. “Het Gravenpoldertje” is ook online te lezen: https://ovsgravenpolder.nl/het-s-gravenpoldertje/

Klanten zeggen: weet het juiste moment vast te leggen, ongedwongen sfeer tijdens het maken van de foto’s, heel leuk met de kinderen en heel erg vriendelijk, schitterende foto's, is rustig en het maken van de foto's verloopt heel vlot en ontspannen, snelle service. 

Meer weten? Stuur dan een berichtje naar contact@kiekuseve.nl