He jij! Leuk dat je de website van Kiekuseve fotografie bezoekt. Bevalt mijn stijl? Neem dan contact met me op!
Paarse tulpen

Annemarie Josiasse

Afgelopen weekend was fotograaf Hannie Schot bij ons op bezoek. Met haar kleinkinderen én haar fotocamera. Ze maakte een aantal prachtige foto's die je kunt zien in ons album Foto's van bezoekers. Hannie biedt ook fotoshoots aan met kinderen, bij ons in de wei! Ze schrijft: "Leuk om te zien hoe het kind spelenderwijs ontdekt hoe het met dieren om moet gaan. Wil je ook dat je kinderen een leuke tijd hebben en met mooie foto's naar huis gaan? Laat het me weten! https://calishoek.nl/bezoeken Super leuk! 

Marnel de Jonge

We hebben door Hannie diverse fotoshoots laten doen van ons gezin. Hannie was direct betrokken door de shoot goed voor te bereiden. Wat we ook erg waarderen is dat ze spontane momenten vastlegt. Ze heeft oog voor het maken van een foto op het juiste moment. Daardoor is de ongedwongen sfeer tijdens het maken van de foto’s. De resultaten zijn schitterend. We staan erop zoals we zijn!

Eva Cornelisse 

De fotoshoot met Hannie was heel erg relaxed. Het was ontspannen en niet gestrest. Ze was heel leuk met de kinderen en heel erg vriendelijk. We hebben mooie foto's gekregen. Zeker een aanrader.

Denise, Bas, Thirza en Lars Vink

Hannie bedankt voor de super mooie foto’s, heel blij met deze herinnering.

Familie Mol / Christa Blokland

Leuke fotoshoot gehad op een prachtige nazomeravond. Hannie is rustig en het maken van de foto's verliep heel vlot en ontspannen. We kregen de foto's snel na de fotoshoot en zijn blij met het mooie resultaat. Hartelijk bedankt Hannie!  

Monique Mallie 

Hannie, heeft met haar foto's een bijdrage geleverd aan de sfeer op ons kantoor. Zij weet als geen ander het juiste moment vast te leggen zowel in processen als de totale werkomgeving. Hannie denkt mee, draagt ideeën aan en vat daarna samen wat de wensen zijn. Het eind resultaat was boven verwachting.