Over mij
Familiewapen Schot

Oog voor detail,

waar komt dat vandaan?


In het verleden heb ik eens een cursus binnenhuisarchitectuur gevolgd. Het restylen van je huis kan je best wel vergelijken met fotograferen, creativiteit, inzicht en de kunst van het weglaten zijn elementen die ook bij fotografie van toepassing zijn.

Naast mijn full time baan in de logistieke sector ligt mijn passie bij fotograferen. Mijn kennis en ervaring op het gebied van fotografie zijn voortgekomen uit mijn interesse hiervoor, zelfstudie, diverse opleidingen, cursussen en niet te vergeten de praktijkervaring die ik heb opgedaan in de loop van de afgelopen jaren.

In mijn vrije tijd zijn mijn camera en ik de dikste maatjes en als ik weer een aantal kiekjes heb verzameld kan je mij vinden achter mijn computer om te controleren of hetgeen ik in gedachten had ook gerealiseerd heb en voor de finishing touch toch nog even de fotobewerking en kleine correcties. Die heb je namelijk altijd wel.

Om mijn foto’s aan een breder publiek te kunnen tonen heb ik de opleiding en vervolg opleiding webdesigner gevolgd. Dat viel in het begin behoorlijk tegen, programmeren in HTML/CSS, maar ja wie A zegt moet ook B zeggen. Ik kan je vertellen, het werd bijna een verslaving, zo leuk vond ik het. Beide cursussen heb ik afgesloten met een diploma.

Het zijn de kleine dingen die mij kunnen laten genieten, ik sta niet graag op de voorgrond maar ben wel aanwezig op de achtergrond, bezit een dosis zelfvertrouwen, geduld en op zijn tijd leergierig.

Ben ik kritisch? Ja, zegt mijn omgeving en geloof me maar, zij kunnen het weten.

Nu je mij een beetje hebt leren kennen, lijkt het me leuk om met jou kennis te maken. Mijn materiaal


Wil je weten met welke apparatuur en/of programma's ik werk, lees dan nog even verder.

Ruppelgier

Adobe Photoshop cc


Mijn foto's bewerk ik met het fotobewerkings programma Photoshop cc. Regelmatig volg ik online cursussen op het gebied van fotobewerking. 

Sinds kort werk ik ook met Canva, een on-line design tool voor social media.

Nikon Z-6


Onlangs ben ik overgestapt van de Nikon D7000 naar de fullframe systeemcamera Nikon Z-6.

Mijn favoriete objectieven zijn: 

AF S 50 mm. F/1.8 Nikkor

Micro-Nikkor 105 mm.

Sigma 24 70 mm Nikon

Havik

Web design


Adobe Dreamweaver cc is het programma waar ik mee werk voor het ontwerpen van een website.

Met mijn abonnement op Adobe Creatieve Cloud kan ik bewerken, ontwerpen en nog zo veel meer. 

Heb je het gratis Adobe Sparks al eens geprobeerd, in een handomdraai heb je leukste dingen.