Familiewapen Schot

ROOFVOGELS HERKENNEN


Begin mei een leerzame unieke dag doorgebracht bij het Muithuis in het Brabantse Langenboom tezamen met de professionele natuurfotograaf Steven Ruiter. Een fotoworkshop om nooit meer te vergeten.Onderstaand een selectie van de vogels die door mij in verschillende poses gefotografeerd zijn o.a. portret, in het veld en in de lucht.

 

TULPEN KLEUREN DE LENTE


Bloemen zijn voor mij een geliefde inspiratiebron.


Bloemen fotograferen behoort tot één van mijn geliefde fotografie onderwerpen. Om de lente in beeld te brengen heb ik dit keer gekozen voor de Keukenhof om naar hartenlust te gaan fotograferen. Een aantal bijzondere exemplaren heb ik in beeld gebracht met een 50 mm objectief om een mooi bokeh te creëren. 

SPONTANE FOTOSHOOT 


Winnaars puzzel editie 's-Gravenpoldertje


Regelmatig verzorg ik de foto voor de voorpagina van het dorpsblad "het 's-Gravenpoldertje". Het leek mij leuk om een bijdrage te leveren aan de rubriek: Puzzel mee en win. De lezers konden op zoek naar fotocameraatjes door heel de krant. De persoon die het juiste aantal cameraatjes telt werd beloond met een fotoshoot.  Het was een genot om de zusjes Elise en Lisa in hun eigen doen te fotograferen.