Familiewapen Schot
Bedrijf shoot

Wanneer plan je een bedrijf shoot? Er is maar één oplossing: Zet je bedrijf in de picture met de kracht van foto's.

Je bedrijf mag gezien worden qua stijl en uitstraling. Jarenlang heb ik gewerkt in de logistieke sector en ben daar in de gelegenheid gesteld om foto's te maken van het bedrijf in beeld en de werknemer. 

“Een goede voorbereiding is het halve werk”. Belangrijk is te weten voor welk doel de foto's bestemd zijn, dit is een belangrijk gegeven voor de fotograaf. Mijn manier van werken en ervaring deel ik graag om samen tot een goed plan te komen.


Meer informatie nodig of referenties? Aarzel niet en maak gebruik van je telefoon of email om mij te bellen of te mailen.

Tarieven op aanvraag.

Wie ga ik blij maken met een bedrijfs fotoshoot?

Chiquita Trader, het container schip van de bananen producent meert aan in de Bijleveldhaven Vlissingen.

Aan mij viel de eer de aankomst van deze reus te fotograferen. Tussen de vele pers fotografen voelde ik me super trots.

Mijn foto in Portnews, wereldwijd bekeken.

Behangprints op de kantine wanden. In samenwerking met Smit interieurbouw zijn de wanden van de diverse kantines bekleed met door mij gemaakt foto's.

Het thema: logistieke handelingen van het bedrijf in beeld, elke kantine heeft zijn eigen wand met de daaraan gerelateerde werkzaamheden.

Hele leuke reactie's ontvangen van het management en collega's op de werkvloer.

Meedenkend en creatief

https://www.vesseltracker.com/nl/Ships/Mozu-Arrow-8918227.html

Bij een profiel foto komt meer kijken dan alleen een foto van de persoon zelf. Je moet wel de huisregels kennen en er goed op letten dat aan alle veiligheids instructies wordt voldaan.

Deze foto is aan boord van de Mozu Arrow, controle op de lading aluminium.

Interieur horeca gelegenheid in Haamstede.

Toe aan vervanging foto's voor je website? Voor Ad en Ellie heb ik niet alleen de foto's verzorgt maar ook de website mogen ontwerpen. 

Wel leuk om te lezen van Google: Veel mensen vinden je foto erg nuttig. Gefeliciteerd! Je post heeft net een nieuwe mijlpaal bereikt. Hij is meer dan 30.000 keer bekeken. Dat betekent dat je heel veel mensen hebt geholpen met relevante informatie.

https://viseeterijfishmore.nl/

https://www.taxaties4zeeland.nl/over-ons/

Een tour door de stad Middelburg voor een fotosessie van het volledige team t.b.v. de nieuwe website. Voor de tweede keer heb ik de foto's mogen maken voor dit leuke makelaarskantoor.